Plata si livrarea

Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.tratarenaturista.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata la magazin/transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei notificari/facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxa de livrare este unica pentru toata tara si anume: 17 lei cu TVA inclus (pentru primul kilogram). Taxa se aplica doar in zona de acoperire a curierului, altfel se plateste o taxa pentru kilometri suplimentari.

Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.tratarenaturista.ro prin transfer bancar/ordin de plata?

Comanda online
Comanda online se poate trimite la orice ora in orice moment alt zilei 24 din 24h. Confirmarea acesteia se va face de un operator tratarenaturista.ro de Luni pana Vineri intre orele 8:00 – 20:00, exceptie de la regula fiind zilele de sarbatoare legala.

Puteti cumpara produse prin www.tratarenaturista.ro urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Adauga in cos”.

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”.

Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa magazin@tratarenaturista.ro, in maximum 24 de ore.

Nota:
In cazul in care alegeti ca metoda de plata transferul bancar, va rugam sa faceti acest lucru numai dupa ce primiti confirmare telefonica din partea noastra.

Comanda prin e-mail
Comanda prin e-mail se poate trimite la orice ora in orice moment alt zilei 24 din 24h. Confirmarea acesteia se va face de un operator tratarenaturista.ro de Luni pana Vineri intre orele 8:00 – 20:00, exceptie de la regula fiind zilele de sarbatoare legala. Pentru comenzile primite pe e-mail, este necesar sa specifici numele produsului si codul de produs. Aceste infomatii se afla pe pagina produsului si sunt necesare pentru o identificare corecta. Pe cat posibil iti recomandam comanda online prin metoda „Adauga in cos”. Aceasta metoda iti ofera posibilitatea sa urmaresti stadiul in care sa afla comanda (ex. in curs de confirmare, in curs de livrare etc).

Comanda prin telefon
Comanda prin telefon se va prelua de operatorul nostru doar intre orele 8:00 – 20:00 de Luni pana Vineri exceptie facandu-se doar in zilele de sarbatoare legala. In aceste zile de sarbatoare poti trimite comanda online sau pe e-mail, confirmarea si livrarea facandu-se in urmatoarea zi lucratoare. Telefonul pentru comenzi este +40 7 63 98 28 28 , valabil doar pentru magazinul online, nu si pentru reteaua de magazine fizice.